Palvelumme

Investoimme ihmisiin. Kauppiaisiin, joilla on intohimo omaan verkkoliiketoimintaansa. Sama intohimo, jota me tunnemme hyvän liiketoiminnan pitkäjänteistä kehittämistä kohtaan.

Haluamme olla tukemassa näitä tarinoita omalla osaamisellamme ja resursseillamme. Autamme yrittäjää fokusoimaan omat tavoitteensa ja saavuttamaan potentiaalinsa.

Tarjoamme intohimoa ja osaamista – ja odotamme sitä yrittäjältä.

Johdon tuki

Toimimme johdon tukena yrityksen kehittämisessä aktiivisen hallitustyön ja sparraamisen kautta.

Tiimillämme on pitkä kokemus kasvuyritysten ja verkkokaupan kehittämisestä sekä strategisesta suunnittelusta ja ohjauksesta. Olemme konsultoineet satoja yrityksiä ja toimineet kymmenien hallituksissa.

Kansainvälistyminen

Autamme yrittäjää kansainvälistymisstrategian luomisessa, kohdemarkkinoiden määrittelyssä sekä kansainvälistymistoimenpiteissä.

Uskomme, että jokainen menestyvä verkkokauppa voi kansainvälistyä oikeilla systemaattisilla toimenpiteillä ja oikein kohdennetuilla resursseilla.

Tiimimme on ollut vetämässä ja läpiviemässä kymmeniä kansainvälistymisprojekteja digitaalisen kaupan alueella.

Taloudelliset resurssit

Autamme yrityksiä kasvamaan oikein kohdennetuilla resursseilla.

Kun kannattavuuden keskeisimmät tekijät on kyetty analysoimaan, voidaan yrityksen kasvua ja kannattavuutta parantaa esimerkiksi investoimalla varastoon, kansainvälistymiseen tai jopa yritysostoihin.

Autamme myös sopivien yritysostojen etsinnässä ja järjestelyjen läpiviennissä.

Toimintamallit ja synergiat

Autamme luomaan skaalautuvat toimintamallit kasvun mahdollistamiseksi. Liian monen yrityksen kasvun katto on yrittäjän henkiset voimavarat. Oikein rakennetut toimintamallit ja järjestelmät mahdollistavat kasvun siten että yrittäjä voi keskittyä työhön omien vahvuuksiensa kautta.

Yhteiset toimintamallit, järjestelmät sekä hankintasopimukset portfoliomme yritysten kesken, mahdollistavat merkittävät kustannussynergiat.

Tunnemme skaalautumisen haasteet omakätisesti ja haluamme auttaa yhä useampia onnistumaan.